Schrijfster Bibi Dumon Tak komt 9 november naar Enschede!


23 oktober 2023

De fractie van de Partij voor de Dieren Enschede is zeer verheugd dat schrijfster Bibi Dumon Tak bereid is gevonden om een inspirerende lezing te geven over dierenwelzijn op donderdag 9 november in de centrale bibliotheek in Enschede.
Dit mede omdat Enschede nog geen nota dierenwelzijn heeft vastgesteld en we van mening zijn dat er ook een einde moet komen aan de jacht op onschuldige dieren in onze gemeente!
Wil je daarbij aanwezig zijn? Dat kan door een mail te sturen naar enschede@partijvoordedieren.nl en even aan te geven of je alleen komt of iemand meeneemt. Na bevestiging ben je van harte welkom vanaf 19h in de bibliotheek aan de Pijpenstraat 15 in het centrum van Enschede.
De inloop is om 19h, de lezing begint om 19.15 en we sluiten de avond af om 21.00h.
Uiteraard is Boekhandel Broekhuis Enschede ook aanwezig met de boeken van Dumon Tak, want in het merendeel ervan spelen dieren een belangrijke rol. Je kunt dus ook haar bijzondere (kinder)boeken aanschaffen en laten signeren!
We verwelkomen je graag zodat we ook in Enschede het tij kunnen keren, voor de dieren!

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

NOS nieuws: Kritiek op paardenwelzijn,

NOS artikel Kritiek op paardenwelzijn, maar Boekelo 'doet het zo diervriendelijk mogelijk' Bij de Military Boekelo, een jaar...

Lees verder

Esther Ouwehand bezocht Enschede

Zondag 5 november bezocht Esther Ouwehand het Earth Café in Enschede. Samen met de leden van werkgroep PvdD lunchten we ter p...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief