Judith Hofte


Raadslid

Judith Hofte (1971) is geboren en getogen in Enschede en heeft van jongs af aan al een passie voor dieren en natuur.

Dus toen de Partij voor de Dieren werd opgericht heeft zij geen moment geaarzeld om lid te worden.

Binnen de partij is zij al sinds 2015 actief bij de lokale werkgroep Enschede. Zij vindt Enschede bij uitstek een stad waar de Partij voor de Dieren een belangrijke rol kan vervullen als aanjager van andere politieke partijen.

Er is veel werk te verzetten om Enschede dier-, natuur-, en milieuvriendelijk te maken. Hofte is dan ook zeer verheugd dat ze sinds maart 2022 als gemeenteraadslid samen met andere betrokken enthousiaste leden, de diervriendelijke krachten kan bundelen.

Zij vindt het hoog tijd dat Enschede nu écht gaat zorgen voor een duurzame, schone en vooral groene leefomgeving. Zo wil de partij dat in Enschede de klimaatnoodtoestand wordt uitgeroepen voor de stad, als duidelijk signaal dat ook Enschede lokale klimaatdoelen moet gaan halen, wil Enschede in de toekomst leefbaar blijven voor al haar inwoners, mens én dier. Ofwel: het is hoog tijd voor Plan B in Enschede!

Gerelateerd

Politiek Café

met Merel Muller

Het was een leerzame en inspirerende avond met Merel Muller die kwam vertellen over de EU en de Europese Verkiezingen in het Earth café in Enschede!

Bijdragen Moties Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Vragen Nieuws